چهار مصدوم در انفجار یک مرکز تجاری در نسیم شهر شناسایی ۸ مورد ابتلا به تب دانگ در کشور | این علائم را جدی بگیرید سیگار الکترونیکی اعتیادآور است هشدار برای مادران| خطرات اختلالات تیروئیدی در بارداری را جدی بگیرید دستگیری متهمین فروش غیرمجاز دارو در فضای مجازی| کشف ۵۰ هزار فقره داروی کمیاب و نایاب انهدام شبکه تولید محتواهای مبتذل مدلینگ به سردستگی ۲ زن جوان اگر وام‌گیرنده بدهی‌اش را پرداخت نکند، تکلیف ضامن چیست؟ از خسارت سنگین دخانیات به نظام سلامت تا زنگ خطر مصرف سیگار در سریال‌ها! ماجرای تکان دهنده قتل یک جوان | هر ۴ قاتل قصاص می‌شوند والدین بخوانند| آسیب‌های پرسه زنی کودکان در فضای مجازی نام‌گذاری ایستگاه راه‌آهن مشهد به نام آیت‌الله شهید رئیسی ریزش دوباره معدن زغال سنگ در کرمان (۱۰ خرداد ۱۴۰۳) | یک معدنکار جان باخت علت افزایش ناگهانی دمای هوا در کشور چیست؟ + ویدئو پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (پنجشنبه، ۱۰ خرداد ۱۴۰۳) | تداوم افزایش دما تا اوایل هفته آینده متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان بالاخره کِی اجرا می‌شود؟ مهار آتش‌سوزی ۲ منزل مسکونی در مشهد (۱۰ خرداد ۱۴۰۳) افزایش ۳۳ درصدی تردد ناوگان تجاری از پایانه‌های مرزی خراسان رضوی پسر جوان مشهدی، پدر پیرش را  کشت ساخت خانه‌های روستای کشف مشهد در بن‌بست وام مسکن افزایش ۱۰‌درصدی دانش‌آموزان استثنایی در خراسان رضوی
سرخط خبرها

کوکوی خوزستانی «پوکورا» را حتما امتحان کنید+ دستور پخت

  • کد خبر: ۸۵۸۳۸
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۱
کوکوی خوزستانی «پوکورا» را حتما امتحان کنید+ دستور پخت
کوکویی خوشمزه با اصالت هندی است که نام یک نوع کوکوی خوزستانی است و یکی از چندین غذای سنتی خوزستانی‌ها را تشکیل می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، پوکورا یا پاکوره نوعی کوکوست که اصالت هندی دارد و در میان خوزستانی‌ها هم بسیار پرطرف‌دار است. این غذا را خوزستانی‌ها با کمی تغییر و بیشتر به صورت کتلت می‌پزند. برای همین، در کشورمان پوکورا را غذایی خوزستانی می‌شناسیم. هندی‌ها در تهیه این غذا از پیاز و آرد سفید نیز استفاده می‌کنند.

مواد لازم برای تهیه پوکورا

آرد نخود خام: ۲۰۰ گرم
تره خردشده: یک فنجان
تخم‌مرغ: ۲ عدد
زعفران دم‌کرده: یک قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز: نصف قاشق چای‌خوری
روغن: به میزان لازم
نمک، فلفل و ادویه: به میزان لازم
آب ولرم: یک استکان کوچک

روش تهیه

آرد نخود را با آب ولرم مخلوط کنید و با چنگال خوب هم بزنید تا آرد درون آب کاملا باز شود.

زعفران دم‌کرده و تره خردشده را به آرد اضافه و همه را با هم مخلوط کنید.

تخم‌مرغ، نمک، فلفل و ادویه‌ها را در ظرف دیگری باهم مخلوط کنید و چند دقیقه خوب هم بزنید. سپس به مواد قبلی اضافه کنید.

روغن را درون تابه‌ای بریزد و بگذارید خوب داغ شود. شعله را کم کنید و مایع کوکو را داخل روغن بریزید. پس از سرخ‌شدن، طرف دیگرش را هم سرخ کنید.

فوت آشپزی

*پوکورا را می‌توان شبیه کتلت هم پخت. با قاشق کم‌کم از مایع کوکو بردارید و درون روغن بریزید تا سرخ شود.

*استفاده از روغن حیوانی برای سرخ‌کردن کوکو و کتلت، بافت آن‌ها را نرم‌تر می‌کند.

پوکورا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->